lördag 14 juni 2014

Regnpaus i Midsommardansen

Midsommar står runt hörnet och vad brukar gå hand i hand med vår svenska midsommar? Ja just det, regn! Fotona är från förra året, då vi hade en regnpaus mitt i dansen. Denna layout är gjord med papper från Maja Design, mestadels från serien Vintage Frost Basics och jag tycker att de passar utmärkt in på en sommarlayout med sverigefärger.

Ville ha lite regn på sidan så jag började med att göra tre splattar med hjälp av Distress Stain Faded Jeans, använde en mask/schablon med Distress Ink Chipped Sapphire för att göra prickarna. Chalkade kanterna på bakgrundspappret med Distress Ink Mustard Seed. Brun cardstock bakom fotona och lite spillbitar av Majapapper. Användbar washitape från YouDo med Svenska flaggor på. Gul spets och en utstansad bit längst ner på ett av fotona från ett roligt PL-diesset.

 Använde en kantstans på några av spillbitarna. Gula rhinestones och utstansade regndroppar med 3D-lack på de minsta av dem.

Blommor från YouDo, en Gardeniablomma, brads, blå rhinestones, sosenknoppar, ostduk, pärlfloss, en härligt gul fjäder och ett frimärke av en svensk flagga. (Frimärken: Riv av frimärket från kuvertet med lite marginal, lägg det i vatten en stund så att limmet löses upp och lossnar från kuvertet. Lägg frimärket med bilden neråt på tidningspapper för att torka. Använd!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar