lördag 26 juli 2014

Smultron på strå

Vilken härlig värmebölja vi har nu i hela landet, det är underbart att passa på att vara ute och njuta av sommaren! En som njuter stort är min dotter och denna veckan har jag valt att göra en layout med henne och ett av alla hennes mumsiga smultronstrån. Till den här veckans LO för Creativica har jag använt papper från Maja Design.
Kanterna på bakgrundspappret från Maja Design är chalkade med Distress Inkdynan Aged Mahogany och sedan kantskrapade. Efter det så embossade jag swirls i två hörn. Två fotomattor i cardstock som är kantskrapade och en chevronpil som jag chalkat lite. Några olika bitar med papper från Maja Design som är chalkade och fastsatta bakom fotot.

Lite spets, ett metallhörn, en pin/nål samt några fina blommor i klustret. I sista stund så petade jag dit en liten knorr  av röd metalltråd också, kände att jag behövde passa på att använda något som jag har i mina gömmor men som oftast bara blir liggandes. Den stora blomman med en knappbrad i gjorde jag i en rolig make-and-take som hölls av Micaela i butiken. Den virkade blomman är gjord av en annan talangfull pysslare. ;-)

Några rosa rhinestones i mittcirklarna på swirlsen. Två jordgubbs-/smultroncharms som hänger i naturfärgat snöre.

Titeln är gjord av tre olika fonter med alfabetsdies från Quickutz/LifestyleCrafts och runt ordet "strå" har jag dragit konturer med en ZIG Writerpenna så att ordet skulle synas lite bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar