måndag 29 december 2014

Merry (Christmas)

Hej på er i vinterlandet! Härligt med snö så här mellan jul och nyår. Jag har åkt en hel del bil under ledigheten och konstaterar med förundran vilket vackert land vi bor i. Vintersverige visar sig från sin bästa sida då skogarna står frostvita och skimrande i solljuset.
Julstämningen behålls ett tag till och idag visar jag en layout på vår egen lilla tomtenissa med en layout som jag gjort till Creativicas Inspirationsblogg.
Det mönstrade bakgrundspappret är ur serien Vintage Christmas från My Mind´s Eye. Det har härligt rött glitter på sig som man bara blir glad av! På pappret står det redan "Merry", vilket återigen är smidigt för mig, som har svårt att komma på titlar till mina alster. Vet att jag nämnt det i några föregående blogginlägg, att jag är för alla sätt att göra titelvalet enkelt.
De mindre bitarna mönstrat papper kommer från My Mind´s Eye, DCWV och Basic Grey. Det gröna cardstockpappret är prickigt och kommer från Bazzill. Jag har chalkat alla tre fotomattorna med Distress Ink Fired Brick samt kantskrapat dem. På kanten av fotot har jag fäst två järnek photo turns (vet ej vad det heter på svenska) med röda hjärtbrads. Har duttat på Glossy Accent på järneksbladen för att framhäva dem mer.
Fågeln är utstansad med en die från antingen Tim Holtz eller Sizzix. Järneken i hörnet av fotografiet är en Quickuts die tillsammans med en frostad brad. En grön rhinestone fick också vara med.
 Här har jag använt en julbiljett från Fancy Pants, en juldie-cut, grön knapp med twine i, stor metallblomma med röd rosett, vit blomma, julig brad med små hängande bär.
Härliga vinterhälsningar! Anne-Christine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar