lördag 15 mars 2014

Jag gillar - Kuliga Killar!

Jag gillar - Kuliga Killar! En LO på mina favoritkillar när de är utklädda och på lekhumör, som jag gjorde för Creativica i oktober 2013.
 Började med att spraya en Dylusions Mist diagonalt över det härligt höstiga pappret från BoBunnys serie Trail Mix. Chalkade kanterna och drog lite streck på pappret med InkaGoldfärgen orange. Skrapade kanterna med en kantskrapa.

Två fotomattor bakom fotot i cardstock som båda är skrapade med kantskrapa. Titeldelen "jag gillar" är dymoband som jag har färgat med InkaGold  och "kuliga killar" är alfabetsstickers från BoBunnys serie Trail Mix och jag har washitejp från YouDo under bokstäverna.

Den randiga pappersbiten är från BoBunnys serie Trail Mix och alla de andra mönstrade papperna, inklusive journalingtagen, kommer från ett 6x6 block från Prima. De stora bitarna med Primapapper har jag rivit kanterna på istället för att skära dom, sedan är de chalkade med en grön Distress Ink dyna. Ytterligare några längder med gul washitejp utanför Primas papper.

Tre knappar i matchande färger, en charm i form av en galge som hänger i brun floss och två snygga band. Cirkeln med text är en del av ett papper i blocket från Prima som jag har stansat ut med en cirkelpunch, chalkat med grön Distress Ink och brun cardstock bakom. Journalingrutan är från samma Primablock och texten är skriven med en ZIG penna.

Mer information om vilka material jag har använt hittar ni HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar